Terug

  • Gratis verzending vanaf 25,-
  • Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
  • Veilig bestellen!

Disclaimer

Door onze website te bezoeken en/of de op of via onze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je je akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van de website www.quparts.nl

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Quparts zorgvuldig te werk gaat bij het samenstellen en onderhouden van de website en daarbij gebruik maakt van betrouwbare bronnen, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie.

Quparts garandeert niet dat de website vrij is van foutjes of ononderbroken zal werken. Quparts wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van haar website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten

Op onze website staan links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden.

Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door ons verder niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via onze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s)berusten bij Quparts.

Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Quparts.

Je mag informatie op onze wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen

Wij hebben het recht de aangeboden informatie, inclusief deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via onze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.

Toepasselijk recht

Op onze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter binnen het arrondissement van Quparts.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box